Webbinarium
Webbinarium

Webbinarium Vita käppen 15 mars

Ta chansen att lära dig mer om Vita käppen

Det mest kända hjälpmedlet för personer med synnedsättning är den vita käppen. Iris Hjälpmedel kommer under våren att erbjuda en serie webbinarier om Vita käppen.

På det första, via Teams, kommer John Sundholm, fysioterapeut Sodexo/ Syncentralen Stockholm att intervjuas av Åsa Lodin, VD Iris Hjälpmedel.
John använder själv vit käpp och har dessutom arbetat i många år med att lära ut hur man bäst nyttjar käppen för orientering & förflyttning.

Frågor vi kommer att få svar på är ex. hur många käppar man kan tänkas behöva, hur skiljer de sig åt, finns det smarta tips på hur man förbättrar upplevelsen av att nyttja vit käpp och hur motiverar man sig själv eller en patient till att använda käppen och att träna?

Föreläsningen riktar sig till dig som använder vit käpp eller till dig som inte vet något alls om orientering & förflyttning och som vill lära dig mer. Du kan vara förskrivare eller patient och det kommer finnas utrymme för frågor. Webbinariet spelas in och publiceras i efterhand.

Klicka på länken för att ansluta till mötet (vi använder Teams).

När? 15 mars 2023 kl 14.30-15.00

Föreläsningen är kostnadsfri.

Vi kommer att spela in och publicera föreläsningen på youtube och Iris Hjälpmedels respektive hemsida efter genomförandet - tillgänglig för alla. Vill du inte synas i bild då så starta med kameran avstängd.

Välkommen!
Iris Hjälpmedel

Klicka här för att hämta hela dokumentet

Kommande webbinarier
Teleskopkäppen tisdagen 11 april
Markeringskäppen tisdagen 23 maj

Visa pris