Gustavas ordböcker med talsyntes 1-användarlicens

En cd-rom version av Svenska ordboken och Engelsk ordboken har tagits fram med nya unika sökmöjligheter. Det är nu möjligt att söka på ord där man skriver in ordet felstavat, men ändå hamnar på det ord man avser. Ett inbyggt program korrigerar felstavning.
Pris 1 056 kr
Artikelnr 60756
Lagerstatus Finns i lager
Vikt 0,12 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Information

En cd-rom version av Svenska ordboken och Engelsk ordboken har tagits fram med nya unika sökmöjligheter. Det är nu möjligt att söka på ord där man skriver in ordet felstavat, men ändå hamnar på det ord man avser. Ett inbyggt program korrigerar felstavningar på ett helt enastående sätt. Programmet innehåller talsyntesen "Erik" och är mycket enkelt att installera.   

Detta program är lika användbart för barn som för vuxna datoranvändare. Svenska Ordboken ger synnerligen god hjälp åt personer med olika sorters funktionshinder, inte minst åt dem som har läs- och skrivsvårigheter.   
Exempel på funktion: Jag vill slå upp ordet skärp men råkar stava det schärp, sjerp eller på något annat felaktigt sätt. Datorn svarar direkt och på skärmen visas ordet skärp med den rätta stavningen och samtidigt även ordets ordklass, böjning, förklaring, synonym etc.    
Talsyntesen Erik från Acapela Group ingår för installation under Windows. Även svenska ord läses med korrekt uttal när Erik är installerad. Tydliga och lättfattliga instruktioner medföljer.   
Svenska ordboken bygger på den 5:e utökade upplagan från 2003 och innehåller över 40 000 uppslagsord, uttryck och fraser. Samtliga uppslagsord ges en förklaring på enkel och naturlig svenska och ofta även ett antal synonymer och exempel. Den tryckta versionen är idag en av de mest använda ordböckerna i grundskolan, på gymnasiet, vid komvux och folkhögskolor i hela landet.   
Engelsk ordbok bygger på den 8:e utökade upplagan från 2005 och har ca 100 000 uppslagsord, uttryck och fraser, både brittiska, amerikanska, australiska och irländska.

För kommunlicens - ring eller maila för offert.

Klicka här för att ladda hem en demo

Visa pris