Dolphin Guide - programmet som gör Windows enkelt

Programmet Guide gör Windows enkel och roligt att använda för dig som inte är så van med datorer. Den inbyggda talsyntesen och förstoringen gör det än enklare för dig oberoende om synen sviktar eller inte. Du väljer själv.
Pris 4 960 kr
Artikelnr 60705
Lagerstatus Beställningsvara
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Behovsområden


Personliga utmaningar


Information

Enkelt och roligt att använda dator

Jodå, nu finns det möjlighet att förvandla omfattande menyer och knepiga kommando till något riktigt enkelt och roligt.

Guide lägger sig som ett filter över Windows vanliga meny och omvandlar denna till en mycket enklare meny. Du behöver inte använda musen utan kan gå direkt till det du vill göra och trycka Return (Retur) på tangentbordet. Vill du använda kortkommandon så går det bra.

Du kan enkelt skriva brev och dokument, skicka och ta emot e-post. Det finns en enkel kalender där du kan fylla i händelser och lägga in påminnelser. Du har tillgång till en adressbok, kalkylator och ordbok. Givetvis kan du surfa på Internet, titta på video och lyssna på musik och mycket mer. Är du ansluten till Skype kan du ringa eller skicka meddelanden via datorn. Har du dessutom en skrivare är det enkelt att skriva ut dokument och bilder på papper.

Du kan enkelt koppla ifrån Guide och återgå till Windows egen miljö när du vill. Guide fungerar i Windows XP, Vista, 7 och 8. Dolphin Computer Access har utvecklat programmet och gör det svåra lite enklare.

Klicka här för att ladda ner en 30-dagars demoversion

 

Visa pris