ClaroRead Plus v5 för Mac 1-användarlicens

ClaroRead Plus är en version av storsäljaren WordRead Plus som har en OCR-funktion integrerat i panelen samt svenska rösterna Erik, Emma och Elin, de brittiska rösterna Lucy och Graham samt den amerikanska rösten Heather.
Pris 2 496 kr
Artikelnr 62008
Lagerstatus Webblager: Fler än 5 st
Vikt 0,09 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut

Information

Uppläsning i Word:
Klicka på Play-knappen, markera texten och uppläsningen börjar direkt, använd piltangenterna, kortkommandon.

Markörmedföljning i Word:
Visas mening för mening eller stycke för stycke, visas med valfri teckenfärg och/eller valfri bakgrundsfärg, meningsfokusering.

Uppläsning på internet:
Markera text och uppläsningen börjar direkt, kortkommandon

Läs i andra applikationer:
Markera med vänster musknapp och uppläsningen börjar direkt, peka med musen på textobjekt(skärmläsning).

Spara text som ljudfil:
Spara till ljudfil och lyssna senare på texten i dator eller för över den till en iPod eller iPhone (AIFF.).

Inställningar:
Talhastigheten går att reglera, växla mellan rösterna Erik, Emma, Elin, Heather (US), Lucy (UK) och Graham(UK), beställ ytterligare Acapela-röster, t ex spanska eller tyska.

Anpassa utseende:
”Avståndsfunktion” Funktion i panelen i MSWord som gör att man kan öka avståndet mellan bokstäver, rader och stycken genom ett enkelt klick. ”Val av typsnitt” Funktion i panelen i MSWord som gör det enklare att byta teckenstorlek, typsnitt, teckenfärg och bakgrundsfärg.

Skannerfunktion:
Skanna in papper och konvertera PDF filer till Word Med ClaroRead Plus medföljer ReadIris Pro som ett eget program som måste installeras efter installationen av ClaroRead Plus. Om det är installerat visas en ikon för skanna i verktygsraden. Om det inte är installerat så syns inte denna funktion i verktygsraden

Ännu fler funktioner:
Ordprediktion. Ordförklaring och synonymer till ord i MSWord via panelen och med talstöd. Stavningskontroll med talstöd i MSWord. Homofonkontroll i MSWord

Extra program som medföljer:
Talande kalkylator. Claroview - Färgfilter på skärmen. ClaroCapture – forskningsverktyg. Screenruler – Läslinjal på skärmen

Systemkrav för ClaroRead Plus Version 4: Mac OS X version 10.5, minst 100 MB ledigt utrymme på hårddisken för ClaroRead Plus, cd-romläsare, ungefär 100 MB ledigt utrymme på hårddisken per röst och 110 MB för ReadIris Pro. Rekommenderat: Microsoft Word 2004 eller Word 2008 för Mac.

Visa pris