Iris Hjälpmedel AB

Iris Go-box - läser upp textremsan på din TV

Nyhet!
Go-box är en liten och smidig dosa med inbyggd talsyntes som läser upp textremsan på din TV. Den är speciellt utvecklad för personer med synnedsättning, blindhet eller andra lässtörningar. Enkel att installera, kräver ingen dator eller datorvana.

Go-box styrs via en fjärrkontroll med tydliga taktila knappar och röststöd för alla inställningar. Du kan välja mellan att få remsan uppläst via TVns högtalare eller hörlurar.

Go-box ansluts via HDMI-kabel mellan din digitalbox och TVns HDMI-ingång. Du kan även ansluta via Apple-TV eller Chromecast. Har du en Smart-TV måste du använda en extern digitalbox*. Du använder digitalboxens fjärrkontroll som vanligt och boxen följer efter med de inställningar som du gjort.

Om du dessutom ansluter Go-box till internet får du automatiskt uppdateringar och stöd för distanssupport.

Go-box fungerar även utmärkt med DVD-spelare och andra enheter som lämnar en videosignal.

Förpackningen innehåller Go-box dosa med nätdel, HDMI-kabel, fjärrkontroll, hörlursadapter och bruksanvisning.

Vi vill uppmärksamma dig på att noga följa installationsanvisningarna för att få bästa möjliga slutresultat. Detta är en OCR-läsare där kvaliteten på TV-texten är det som avgör hur texten läses upp. Vissa TV-program har sämre kvalitet på textremsan än andra och då kan resultatet påverkas negativt, och viss text uteslutas från uppläsningen. Under de två ångerveckorna rekommenderar vi dig därför att testa alla dina favoritkanaler så att du kan avgöra om du vill behålla din Go-box. Tveka inte att kontakta vår support om du har frågor.

Format
Mått 100 x 106 x 28 mm 
Vikt 684 gram

Artikelnr: 60115
Pris: 7 192 kr exkl. moms, 8 990 kr inkl. moms


Iris Hjälpmedel AB • Sandsborgsvägen 52 • 122 33 Enskede • Tel: 08 39 94 00 • www.irishjalpmedel.se