ClaroRead Plus 1-användarlicens

I Claro Read Plus ingår 21 röster på 17 språk med bl.a svenska rösterna Erik, Elin, Alva och Ingrid och engelska rösterna Daniel (UK) och Samantha (US). Programmet innehåller även en OCR-funktion.
Pris 1 996 kr
Artikelnr 62007
Lagerstatus Finns i lager
Vikt 0,09 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Information

Programvaran levereras digitalt och en e-postadress måste anges för mottagare av inloggning och produktnyckel.

Ladda ner programvaran här

Uppläsning i Word

Klicka på Play-knappen, markera texten och uppläsningen börjar direkt, använd piltangenterna och kortkommandon

Markörmedföljning i Word och PDF

Rullande markörmedföljning. Meningsfokus som tonar bort de meningar som inte blir upplästa av rösten i ClaroRead. Visar ord för ord, mening för mening eller stycke för stycke, valfri teckenfärg och/eller valfri bakgrundsfärg. Kan döljas.

Uppläsning på internet

Med markörmedföljning, mening för mening. Markera text och uppläsningen börjar direkt. Kortkommandon.

Läs i andra applikationer även Open Office

Markera text och klicka på Play.  Markera med vänster musknapp och uppläsningen börjar direkt. Peka med musen på textobjekt (skärmläsning).

Tangentbordsläsning

Tecken, ord eller mening. Välj att bokstavsljuden läses upp av en manlig eller en kvinnlig röst.

Inbyggd Ljudning

Funktionen ljudning, dvs. bokstävernas ljud läses upp när man skriver. Välj mellan en manlig och en kvinnlig röst.

Spara text som ljudfil (wav, wma eller ogg) och video

Spara till ljudfil och lyssna senare på texten i dator eller för över den till MP3-spelare eller mobiltelefon (.wav .vma eller .ogg). Koppling till iTunes när man vill föra över inspelat ljud från ClaroRead Plus.
Spara till video. Konvertera valfri text till video med synkroniserat tal. Användaren kan välja utseendet på texten, bakgrund och välja inställningar på talet för att sedan producera videon till många populära mobila enheter t.ex. iPhone, iPod Touch, Nano eller Classic, Nokia N95, Sony Ericsson Walkman eller andra mobila enheter som klarar uppspelning av video i filformatet avi och wmv.

PDF
Rama in en del av en PDF eller en bild och gör en läsbar skärmdump.

Pdf-konverter – Gör texten i PDF-filer åtkomliga genom att konvertera dem till dokument som kan redigeras i Microsoft. Accessible PDF – Få PDF-filer visade som ren text eller som en webbsida med hjälp av Accessible PDF. Man kan då ändra teckensnitt, text- och bakgrundsfärg för att ytterligare öka läsbarheten.

 

Anpassa utseende

Välj mellan att låsa panelen till aktivt fönster eller ha panelen på valfri plats. Anpassa vilka funktioner som ska visas i panelen. Avståndsfunktion Funktion i panelen i MSWord som gör att man kan öka avståndet mellan bokstäver, rader och stycken genom ett enkelt klick. Val av typsnitt Funktion i panelen i MSWord som gör det enklare att byta teckenstorlek, typsnitt, teckenfärg och bakgrundsfärg.

Fler funktioner

Översättningsfunktion, välj mellan ord, mening och stycke (enbart eng till  sven) Ordförklaring och synonymer till ord i MSWord via panelen och med talstöd. Förbättrad stavningskontroll, synonym- och ordbok är tillgänglig när man använder MSWord. Förbättrad ordprediktion (Saidalik). Homofonkontroll. Förbättrad rullande markörföljning. Talande miniräknare. Läslinjal på skärmen. ClaroView - Färgfilter på skärmen. ClaroCapture - Det nya programmet som följer med ClaroRead Plus där man kan samla ihop text från alla sorters dokument och webbsidor, med referenser till källan, i en projektfil.

Visa pris