ZPen Premium anteckningspenna

Med Zpen kan du i realtid överföra det du skriver för hand till ett digitalt format som du kan föra över till din dator. Du kan sedan enkelt konvertera det handskrivna till en redigerbar textfil. Pennan lämpar sig väl inom skolan och arbetslivet.
Pris 1 356 kr
Artikelnr 60763
Lagerstatus Ej i lager
Vikt 0,19 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Behovsområden


Personliga utmaningar


Information

Med Zpen kan du i realtid överföra det du skriver för hand till ett digitalt format som du kan föra över till din dator. Du kan sedan enkelt konvertera det handskrivna till en redigerbar textfil. Pennan lämpar sig väl inom skolan och arbetslivet och är dessutom ett utmärkt hjälpmedel för personer med läs- och skrivsvårigheter. Zpen Premium har ordsöksfunktion.   
Systemet består av en penna, en mottagarenhet och en mjukvara. Mottagarenheten registrerar pennrörelserna och spar dessa i ett minne på 1GB. Med mottagarenhetens hjälp kan texten automatiskt ordnas per sida eftersom det registreras när den placeras på en ny sida i anteckningsblocket.   
När du har skrivit klart är det bara att ansluta mottagaren till en dator och använda mjukvaran för att titta på anteckningarna. Sen finns det möjlighet att konvertera de handskrivna anteckningarna till en textfil.   
I mjukvaran finns en inlärningsfunktion för att förbättra igenkänningen av individuella handstilar. Till din hjälp att redigera och organisera dina anteckningar erbjuds en rad alternativ och mjukvaran är mycket lätt att använda. Bland annat finns en ordsöksfunktion.   
Penna har testats med stor framgång av en rad framstående datortidninger. Paul Lester på tidningen Datormagazin skriver bland annat; "Zpens förmåga att mycket snabbt och effektivt få över handskrivna anteckningar till en dator är imponerande. Förutsatt att du är villig att arbeta med det här systemet genom att skriva hyfsat läsligt och gå igenom de olika stegen i inlärningsfunktionen, så kommer du att ha stor nytta av Zpen."   

Tillbehör  Förvaringsväska (artnr 60763-02)  Fyra batterier och två bläckpatroner, blå (artnr 60763-01)   
Produktfakta  Vikt: Penna 16g / Mottagare 56g   Batteridriven  Bildupplösning: Från 300 till 900 dpi  PC-gränssnitt: USB 1.1  Internminne: 1GB   Kapacitet: Kan lagra flera hundra sidor. Fungerar i Windows 7 och 8.

Visa pris