SoundShell Easy Mobilapplikation

En enkel mobil för samtal och sms med svensk talsyntes specialbyggd för synskadade. Tillsammans med en plattform från Samsung är det marknadens billigaste lösning.
Pris 1 836 kr
Artikelnr 55185
Lagerstatus Finns i lager
Vikt 0,59 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Information

Denna mobil är speciellt utvecklad främst för synskadade som vill ha en enkel och smart mobiltelefonlösning utan en massa extra funktioner. Aktiviteter styrs via enkla touch-rörelser på skärmen och återkoppling av kommandon sker med både svenskt tal och med vibrationer. Du bläddrar enkelt mellan de olika funktionerna. För att t.ex. navigera åt höger, tryck var som helst på skärmens högra sida. För att välja det just markerade objektet, tryck och håll med ett finger.

Mobilen är utvecklad av Blindshell tillsammans med Iris hjälpmedel och anpassas till speciellt utvalda mobilplattformen från Samsung för att kunna säkerställa driftsäkerhet, tillbehör, uppdatering, garanti och förstklassig support. Mobiltelefonen ingår i priset.

Huvudmenyn i SoundShell innehåller de grundläggande funktionerna; Telefon, Meddelanden, Kontakter, Användarmanual, Inställningar, Statusinformation, Favoriter och Missade händelser. Utöver de grundläggande funktionerna finns även en mycket enkel larmfunktion. Hjälp för varje enskild funktion. Det finns också ett lättanvänt touch-tangentbord för inmatning av text.

Med SoundShell Easy medföljer även en detaljerad snabbmanual i både Daisy och Word-format som går igenom varje detalj. Allt ifrån fysisk beskrivning till att mata in text.

Ladda ner lathunden i Daisyformat

Tillbehör;

  • Laddare
  • Manual

Applikationen kan köpas utan mobil enhet men Iris hjälpmedel kan inte garantera full funktionalitet samt ge support och garanti.

Visa pris