Ladda ner dokument

Manual Sound in Motion

Sound In Motion - Rekonditionerad

Iris Linkx Sound in Motion ( Linkx SiM) är ett trådlöst, unikt välljudande och bärbart ljudutjämningssystem. Du viker upp eller ihop anläggningen på en sekund och kan faktiskt ha den i fickan eller i din väska.
Pris 796 kr
1 990 kr
Artikelnr 57075
Lagerstatus Finns i lager
Vikt 0,51 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Behovsområden


Personliga utmaningar


Information

Ljudöverföringen sker trådlöst via bluetooth och ett medföljande headset. Du kan också med fördel ansluta den till en dator, en stereoanläggning, Daisy- eller mp3-spelare eller något annat ljudsystem. Du kan då röra dig fritt med ett välljudande system i din hand. Räckvidden med mycket god ljudkvalitet är 10 - 25 meter beroende på lokalens karaktär och eventuella överföringshinder.

Ljudkvaliteten är imponerande med tanke på systemets litenhet och låga vikt.

Linkx Sound In Motion är ett perfekt verktyg för personer med svag röst och/eller lärare, föredragshållare, demonstratörer eller i stort sätt alla som har behov av en röstförstärkning för att få fokus från åhöraren. Den är idealisk i klassrum, i mötesrum och på utställningar.

Linkx Sound in Motion (SiM) drivs med uppladdningsbara litiumbatterier (medföljer) och laddas via USB i datorn eller via medföljande adapter.

Systemet levereras komplett i en praktisk väska som innehåller högtalarenhet, headset med mikrofon, slipsmikrofon, bluetooth sändare, USB-kabel för laddning via dator eller nätet samt kabel för överföring till andra ljudsystem.

Övriga tekniska data
Frekvens 2.4026 GHz - 2.480 GHz
Känslighet mottagare -98 dBm
Max insignal mottagare upp till 1000 mv
Distortion upp till 1,5 % (Z)
Produkten är CE-märkt

Visa pris