Förstoringskamera NE Solo HD+

Solo HD+ är en modern, högkvalitativ läs- och avståndskamera med högupplöst bild (High Density) som monteras på ett bord enkelt och snabbt. Kopplad till datorn så har du en förstoringskamera du både kan använda för bordet eller som en avståndskamera.
Pris 28 900 kr
Artikelnr 63057
Lagerstatus Finns i lager
Vikt 3,28 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Behovsområden


Personliga utmaningar


Information

Du måste inte ha en dator utan kan koppla den direkt till en bildskärm. Den lämpar sig utmärkt både för hem, skol- och arbetsmiljö. Kameran har en enkel fjärrkontroll och till stativet finns både bordsplatta och klämma. Svensk konstruktion och tillverkning.

Den låga vikten, det fällbara stativet gör den enkel att ta med sig. Väl uppkopplad är den enkel att använda. Styrningen väljer du mellan datorn eller fjärrkontrollen. Kamerabilden kan sparas. Givetvis är detta en färgkamera som kan visa både positiv och negativ bild samt ge flera artificiella färger. Söker du efter en snygg, enkel och bra kamera - då är detta ett av de bästa alternativen.

För att få kameran att fungera behövs en programvara som följer med produkten. Programvaran utvecklas ständigt och uppdateringar erbjuds kostnadsfritt på vår hemsida.

Produkten är registrerad hos Läkemedelsverkets register som medicinteknisk produkt, diarienummer 451:2009/49971. CE-märkt enligt direktiv 93/42/EEG (MDD). Produkten är testad enligt EMC immunity and emission. Av EN60601-1-2(2001) Klass B, Grupp 1.

Tekniska data
Förstoringsområde 1 - 40x (linjärt)
Fri arbetshöjd 300 mm
Batteritid 3 timmar
Skärmvisning Färg, positiv eller negativa, flera artificiella färger
Programstöd PC Windows XP/Vista/Win7

Visa pris