Doro Claria mobilapplikation

Den talande mobilapplikationen Doro Claria tillsammans med det taktila överdraget är speciellt utvecklade för synskadade. En modern och stabil kommunikationslösning fylld med många nödvändiga funktioner som skapar en tryggare och bättre vardag.
Pris 5 596 kr
Artikelnr 55186
Lagerstatus Finns i lager
Vikt 0,59 kg (transportförpackning)
Antal
Skriv ut Skriv ut
Dela/tipsa

Information

Över pekskärmen sitter ett unikt taktilt överdrag som gör det möjligt för den synskadade att tydligt känna var denna ska trycka på skärmen. Överdraget är även en stor hjälp för dem som har nedsatt känsel i fingrarna eller som av olika orsaker har svårt att trycka på små knappar eller söka positioner på ett tangentbord. Alla funktioner understöds av en svensk talsyntes från Acapela. Möjlighet finns även att få information uppläst på engelska.

Ladda ner lathunden i Daisyformat

Titta på en demonstration av användargränsnitt och telefon (engelskt tal)

Doro Claria innehåller de grundläggande funktionerna som Ringa, Meddelanden, Kontakter, Inställningar och Statusinformation.

Utöver de grundläggande programmen finns även följande talande funktioner: Larm, Kalender, Daisyspelare, mp3-spelare, OCR, radio, webbläsare, GPS och webbradio.

Vid uppkoppling via Internet finns möjlighet till röststyrning av text och siffror i textfält via Google röstigenkänning.

Via Bluetooth finns en väl fungerande lösning för uppkoppling mot punktdisplay. 

I Doro Claria finns en svensktalande bruksanvisning. I leveransen medföljer även en lathund i svartskrift. På vår hemsida finner du detaljerad manual i både Daisy och Word-format som går igenom varje detalj. Allt ifrån fysisk beskrivning till att mata in text.

Telesupport direkt 08 – 39 94 80 ingår i priset.

Specifikation;
Android 4.4 (Kit Cat), WiFi 802.11 b/g/n, Skärm 4-tums IPS, Processor Dual Core 1,3 GHz, Minne 2 GB + 512 MB, batteri 1500 mAh, SAR; 0.971 W/kg, Micro USB-laddning, Micro SD-kort upp till 32 GB, GPS, Bluetooth 4,0, HD Voice, kompatibel med hörapparater, trygghetsknapp
Storlek 120 x 66 x 11 mm
Vikt 132 gram (mobilapplikation)

  |  
Visa pris